Kawhi Leonardas ir jo aplinkos žmonės dar kartą pademonstravo aukščiausią lygį. Žiniasklaida tik galėjo spekuliuoti apie ateinančią žaidėjo karjeros stotelę. O kai atėjo laikas paskelbti žinią, dar ir sprogo pavėluoti Liepos 4-osios dienos fejerverkai.

Jerry Westas įrodė, kad gali vėl ištraukti triušį iš skrybelės. Taip pat ir tylus Kawhi ir OKC „Thunder“ žaidėjo suokalbis irgi buvo neabejotinas veiksnys sukuriant galingiausią visų laikų „Clippers“ komandą. Paulo George’o atvykimas į „Clippers“ atskriejo kaip perkūnas iš giedro dangaus. Taip, jo kaina nemaža, o Shai Gilgeousas – Alexanderis ir Danilo Gallinari bei šusnis pirmo rato ateities šaukimų yra labai brangu. Tačiau tokią auką gali susimokėti už tokio kalibro superžvaigždę . Nuostabus žaidėjas tiek gynyboje, tiek puolime bei sudarys vieną iš mirtinų oponentams duetų lygoje. Los Andželo komandų derbis ateityje bus kaip niekad aršus, žinant tai, kas vyko šio tarpsezonio metu. Kawhi ne tik sustiprino „Clippers“, bet ir padėjo kiek nustekenti „Lakers“ galimybes rimčiau užsiausti laisvųjų agentų rinkoje. Leonardo dėdė ir artimiausias jo patarėjas krepšinio klausimais Dennisas Robinsonas vakar šventė gimtadienį ir išpakavo vieną geriausių dovanų savo gyvenime.

Kiek gaila Toronto „Raptors“ fanų. Nuo lėktuvų sekimo maršrutu Torontas – San Diegas, tiek dalinimosi „Twitter“ žinutėmis, siekiant atsekti Kawhi Leonardo buvimo vietą. Negali nesižavėti „Raptors“ fanų atsidavimu. Deja, Kawhi noras grįžti į gimtąsias vietas buvo didesnis, nei noras likti Kanadoje. Tačiau žiedą ši organizacija iškovojo ir dabar galės ramiai pradėti atsinaujinimo procesą, kurio veidais bus jaunieji Toronto ekipos talentai Paskalis Siakamas, Fredas VanVleetas ir Normanas Powellas.

Dalintis: