Renato Sanchesas palieka Miuncheno „Bayern“ ir keliasi į „Lille“

Tai gali atrodyti kaip klasikinė nepavykusi pelenės istorija. 18-metis sužaidžia pirmą ryškesnį sezoną Lisabonos „Benfica“ gretose.

Portugalijos rinktinė stokoja gero kuriančio saugo. Todėl jam pavyksta išvažiuoti į EURO 2016. Čempionatą pradeda nuo suolo, bet paskui tampa vienu rinktinės lyderių. Portugalija iškovoja pirmą istorijoje auksą Europos čempionate, o R. Sanchesas tampa geriausiu pirmenybių jaunuoju žaidėju ir keliasi į Miuncheno „Bayern“.

Čia jo laukia vos 17 rungtynių Bundeslygoje (ir tik 6 starto sudėtyje) ir serija blankių pasirodymų. Aišku, nuoma atrodo tinkamas scenarijus. 2017-18 m. sezoną portugalas praleidžia „Swansea“ bet ten sužaidžia vos 12 rungtynių.

Niko Kovačas buvo kantrus. Jis praėjusiame sezone stengėsi R. Sanchesui padėti įsitvirtinti. Bet portugalas turbūt apskritai buvo blankiausias savo karjeroje.

„Lille“ jis viską galės pradėti iš naujo. Konkurentai dėl minučių bus Timothy Weah ir Yusufas Yazici. „Lille“ schemoje 4-2-3-1 R. Sanchesas turbūt bus atakuojantis saugas, nes gynybinių sugebėjimų jis tiesiog praktiškai neturi.

Turi gerą aikštės matymą ir geba įveikti varžovų gynėjus vienas prieš vieną . Tačiau tai kol kas jam nepadeda įsitvirtinti didžiajame futbole.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: