Alexis Sanchezas savo karjerą gaivins Italijoje, Milano „Inter“.

Kai 2018 žiemą įvyko garsieji Alexio ir Henriko Mkhitaryano mainai, „Manchester United“ atrodė absoliutūs nugalėtojai. Nuo 2010/11 Alexis tik vieną sezoną įmušė mažiau negu 10 įvarčių. 2017/18 kaip tik buvo pasiektas pikas – 24.

Tačiau Mančesteryje skaičiai ir minutės gerokai smuko. Pernai EPL – vos 20 rungtynių (tik 9 starte), įvartis ir 3 rezultatyvūs perdavimai. Jis visiškai netiko Jose Mourinho schemoms, o Ole Gunnaras Solskjaeras apskritai čilietį patraukė iš rotacijos.

Milane iššūkių taip pat netruks. Antonio Conte žaidžia 3-5-2. Tai nauja schema čiliečiui. Geriausiai jis jaučiasi kairiajame krašte, tačiau žaisti wing-backu jam būtų naujiena. Dabar kairysis kraštas patikėtas Kwadwo Asamoah. A. Sanchezas gali atlikti ir daugiau gynybinių funkcijų, bet visgi turbūt A. Conte schemose jis bus vienas iš puolėjų ir žais greta Romelu Lukaku arba Lautaro Martinezo kaip labiau atsitraukęs puolėjas, ne tik užbaigiantis atakas, bet ir iškišinėjantis kamuolius „devintajam numeriui“. Alexis anksčiau tą sugebėdavo. Tikėkimės, kad Milano sugebės vėl.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: