Turino „Juventus“ yra vienas geriausiai valdomų klubų pasaulyje. Sirgaliai visada tuo ima stipriai abejoti vasarą, bet per sezoną vėl viskas stoja į savo vietas.

Reikia įrodymų? Vienas iš geriausių būtų Juanas Cuadrado. Komandoje yra wingerių perteklius ir dauguma sirgalių piktinosi, kodėl klubas nori atsisveikinti su Mario Mandžukičiumi. Dabar viskas aiškėja. Kaip ir tai, kodėl komanda galėjo sau leisti atsisveikinti su Leonardo Spinazzola, jį iškeisdami į jaunesnį ir perspektyvesnį Luca Pellegrini, kuris šį sezoną išnuomotas.

Šios rungtynės parodo, kad ir trenerio pasirinkimas galbūt buvo eilinis geras sprendimas. Maurizio Sarri dar reikės laiko, bet šiandien buvo pozityvu. Leverkuzeno „Bayer“ treneris Peteris Boszas mėgsta rizikingą futbolą. Jo komanda vieną dieną laimi 5:0, kitą gali jau tokiu pačiu rezultatu pralaimėti. M. Sarri žinojo, kad dovanų bus ir pasiruošė žaisti atitinkamu stiliumi – spausti, provokuoti klaidas, naudotis aukšta varžovų gynybos linija. Taip, pirmasis kėlinys gal buvo blankokas, bet iš esmės trūko geresnio plano išpildymo, bet idėjine prasme buvo gera žiūrėti.

Smagu, kad įmušė Federico Bernardeschi, kuris paskutiniu metu sulaukė nemažai kritikos. Apskritai iš bendro konteksto iškrenta tik Alexas Sandro, bet reiktų nepamiršti, kad jis savaitgalį Brazilijoje laidojo savo tėvą.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: