Į „Tottenham“ keliasi du žaidėjai, kurių teisės priklausė Madrido „Real“. Nors visi labai daug kalba apie Garethe‘ą Bale‘ą, man žymiai svarbesnis atrodo Sergio Reguilono transferas.

„Spurs“ iš esmės gauna geriausią Madrido „Real“ priklausantį kairiojo krašto gynėją. Jis pernai tikrai buvo ženkliai geresnis ir už Marcelo, ir už Ferlaną Mendy, bet savo šanso tai įrodyti Zinedine‘ui Zidane‘ui.

Jis puikiai žaidžia vienas prieš vieną tiek puolime, tiek gynyboje, gali kurti iš gilumos ir kontroliuoti žaidimą, puikiai mato aikštę. Gynyboje nepraranda koncentracijos. Jeigu pritaps prie fiziškesnio Anglijos stiliaus, tai šį sezoną žengs dar vieną žingsnį link krašto gynėjų elito. Už Beną Davies‘ą ar bet kurį kitą konkurentą „Spurs“ jis geresnis.

Spręsti dėl G. Bale‘o sunkiau. Dar 2017/18 metais jis įmušė 16 įvarčių, bet paskutiniai du sezonai buvo kuklūs. Dažnai atrodė, kad valas tiesiog persisotinęs futbolu. Galbūt posūkis į „Spurs“ padės jam pakilti vėl?

Jis vis dar gerai realizuoja progas, pasižymi gera kamuolio valdymo technika ir yra labai stiprus „antrame aukšte“. Tikėtina, kad daugiausiai minučių sulauks dešiniajame krašte, kur žaidžia Lucas Moura.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: