Luisas Suarezas iš „Barcelona“ keliasi į Madrido „Atletico“.

Katalonai praranda vieną rezultatyviausių visų laikų klubo futbolininkų. Tobulą Leo Messi partnerį. Žmogų, kuris įmušė daug svarbių įvarčių.

Prieš atvykimą dėl jo abejojančių netrūko. Aišku, ne dėl rezultato, o dėl skandalų ir charakterio. Bet Barselonoje urugvajietis užaugo.

Puiki progų realizacija, geras smūgis iš toli, žaidimas galva, puiki kamuolio valdymo technika, didžiulis indėlis į atakų konstravimą, nuostabus aikštės matymas.

To katalonai netenka. Kas keisis? Viskas labai paprasta – Antoine‘as Griezmannas pagaliau žais savo pozicijoje ir turėtų sužibėti naujomis ryškiomis spalvomis.

„Atletico“ gauna tai, ką prarado praėjusią vasarą klubui praradus tą patį A. Griezmanną. Žaidėjo, kuris per sezoną galėtų įmušti bent 20 įvarčių. Joao Felixas tokį lygį turbūt kažkada pasieks. Diego Costa ne be tas. Alvaro Morata stabilia grėsme būti vargu ar gali. L. Suarezo atvykimas mažina naštą J. Felixo pečiams. Nes mažiausias įvarčių lygoje skaičius nuo 2012-13 m. sezono yra 16.

…o Diego Simeonės strategija ir laikosi ant to, jog turi būti pačios aukščiausios klasės puolėjų, kurie spręstų reikalus individualiu meistriškumu. Metus ar dvejus L. Suarezas juo bus, o per tą laiką J. Felixas galbūt pasiruoš perimti estafetę.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: