Žalgiris sužaidė geriausias sezono rungtynes. Gynyba jau trečias rungtynes iš eilės yra tokia, kokios ir turėtų būti siekiama. Aukštas intensyvumas, protingos rizikos, geros pagalbos.

Puolime puikiai juda kamuolys, pagaliau bandoma labiau galvoti ir apie oponentų trūkumų išnaudojimą. Dalį tritaškių galima nurašyti ir sėkmei, bet iš esmės tai buvo gero kamuolio judėjimo rezultatas. Smagu, kad po ilgos pertraukos puikiai žaidė Artūras Milaknis. Paulius Jankūnas tokiame aukštame lygyje šį sezoną dar nežaidė. Daugelis kitų irgi buvo puikūs.

Svarbu tai, kad visi dvylika žaidėjų žaidė bent truputį. Tik norėtųsi, kad daugiau minučių gautų Marekas Blaževičius, nes paskutiniu metu jis atrodo solidžiau už Martiną Gebeną.

…ir visa tai nepaisant to, kad varžovai tikrai teoriškai nebuvo labai parankūs. Vėl ne visada gerai sekėsi prieš varžovų bokštus. Po ilgosios pertraukos padaryta daugokai kvailų klaidų. Labai silpnas rungtynes sužaidė Lukas Lekavičius. Žalgiris šiuo metu yra puikios formos. Gerai, kad artimiausių savaičių varžovai atrodo įveikiami. Laikas vėl kilti į viršų.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: