Jeigu Žalgiris liks už TOP 8 borto, pirmiausiai turbūt galvosime apie šias rungtynes. Su tokia nuostabia gynyba Žalgiris galėjo šias rungtynes laimėti net santykiniai lengvai.

Bet pirmame kėlinyje, kai buvo susikuriamos puikios progos, metimai skriedavo pro šalį, o varžovai pataikydavo ir labai sunkius ir atrodytų nelogiškus. Rungtynės primena pirmas rungtynes prieš Madrido „Real“, kai pabaigoje komanda priėmė labai prastus sprendimus ir taip sudegino progą laimėti.

Aišku, labai trūko didesnio skaičiau žaidėjų, kuriems būtų sėkminga diena. Vėl puikus buvo Joffrey Lauvergne‘as, jis buvo arti dvigubo dublio, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius. Marius Grigonis žaidė gerai ir varžovai gynyboje sunkiai su juo tvarkėsi.

Daugiau ką išskirti nėra, buvo tik blykstelėjimai. Thomas Walkupas taip ir nepelnė taškų. Paulius Jankūnas švaistė progas. Nors Nigelas Hayesas ir pataikė svarbių metimų, bet šiaip dažniau priimdavo prastus sprendimus.

Žalgiris po šių rungtynių turi sužaisti kone idealią sezono pabaigą. Gaila, nes šiandien tikrai buvo galima laimėti, turbūt net ir be įtampos.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: