Prieš šią LKL finalo seriją galvojau, kad tikrai reiks ketverių rungtynių. O gal net penkerių.

„Rytas“ atrodė ant didelės bangos, o po sezono Eurolygoje kažkaip Martinas Schilleris man daug ramybės jausmo, kad viskas tikrai bus gerai, neduoda.

Bet šiandien Žalgiris sužaidė geras rungtynes. Labai jautėsi komandos alkanumas ir noras greičiau baigti finalo seriją ir pradėti atostogas (tiems, kas tą jau galės padaryti). Nuostabus buvo Joffrey Lauvergne‘as. Gynyboje, aišku, problemų turėjo. Bet surinko dvigubą dublį ir kūrė efektingus epizodus. Augustine‘as Rubitas irgi puikiai vertė taškus puolime. Apskritai buvo gražu žiūrėti į Žalgirio žaidimą baudos aikštelėje. Maestro Thomas Walkupas atliko 7 rezultatyvius perdavimus, o aukštaūgiai puikiai pasinaudodavo jiems sukurtais šansais. Svarbu buvo ir tai, kad nemažai minučių gavo ir naudingas buvo Martinas Gebenas, jis padės ilgiau išlaikyti šviežius Lauvergne ir Rubitą. Aišku, visiems reiktų geriau gintis prieš Ivaną Buvą.

Rungtynės nebuvo tobulos. Erzino Nigelo Hayeso metimų pasirinkimas, pro šalį metantis Milaknis. Bet visai nenustebčiau, jeigu LKL finalo serija ir vėl nebūtų ilga.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: