Žalgirio dviguba savaitė tuščia. Tai nemažas nusivylimas, nes bent jau „Monaco“ tikrai buvo įveikiamas varžovas – išgyvenantis krizę ir prastai besiginantis.

Šiandien pergalės tikėtis buvo žymiai sunkiau. Nes Žalgiris labai pažeidžiamas puolime, o varžovų gynyba elitinė. Kol Žalgiris galėjo neprasčiau už varžovus surakinti juos gynyboje, tol laikėsi. Džiaugtis nelabai yra kuo, gal tik tuo, kad gynyba (vertinant visų rungtynių vaizdą) šį kartą dirbo gerai. Didžiausia problema buvo pataikymas.

Geras rungtynes šiandien žaidė Joshas Nebo, tik jam buvo sukurta per mažai progų mesti. Janis Strelniekas nežibėjo kaip kūrėjas, bet su 9 taškais buvo tarp rezultatyviausių. Puolime savo šansus gerai išnaudojo Marekas Blaževičius.

Itin blankus buvo Milaknis – liko be taškų ir į krepšį metė tik triskart. Lekavičius prametė vienintelį metimą ir liko be rezultatyvių perdavimų. Nielsas Giffey turėjo šiokį tokį blykstelėjimą, bet akivaizdžiai po COVID dar yra labai toli nuo geros formos. Zoranas Dragičius tuoj rizikuoja tapti „šiukšlių minučių“ žaidėju. Tyler Cavanaugh prametė ŠEŠIS dvitaškius.

Ši savaitė nesuteikia daug vilties dėl ateities. Tiesiog Žalgiris ir toliau yra viena blogiausių komandų Eurolygoje. Ir iš tų blogiausiųjų turbūt mažiausiai sugebanti pasinaudoti net ir puikiai kartais teoriškai atrodančiomis galimybės pasididinti pergalių kraitį.

Sekite autorių „Faceboook“

Dalintis: