Vakarui pasirinkau Bergamo „Atalanta“ ir „Manchester City“ dvikovą. Tikėjausi, kad vaizdas bus geras, nes abi komandos pulti tikrai mėgsta labiau negu gintis.

Taip ir įvyko – rungtynės išties smagios, tik intrigos per greitai neliko.

Galima tik žavėtis avantiūristiniu Gian Piero Gasperini žaidimo stiliumi, kurį jo komanda propaguoja. Tačiau net ir su „City“ centro gynėjų pora iš Rodrigo ir Fernandinho, nebuvo taip paprasta iš to grožio išspausti rezultatą. Labai įdomu, kokios būtų komandos lubos, jeigu būtų nors kiek rimtesnė gynyba. Kartais stebinti komandos veiksmus paskutines vasaras atrodo, kad klubo vadovybei yra įdomiau dar labiau išplėsti klubo galimybes puolime, o su gynyba bus kaip bus.

Bet vakaro žvaigždė vilkėjo žydrus marškinėlius. Raheemas Sterlingas parodė vieną iš geriausių karjeros vakarų. Gražu žiūrėti, kuo jis tapo, kai prisimenu kiek begalvį, bet labai smagų vyruką su raudonais „Liverpool“ marškinėliais. Pepas Guardiola yra geriausia, kas R. Sterlingui galėjo nutikti. Jeigu jau Leo Messi gavo FIFA apdovanojimą kaip geriausias metų futbolininkas, R. Sterlingas praėjusį sezoną tikrai nebuvo niekuo blogesnis, o ir komandiniai pasiekimai beveik identiški.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: