Šiandien pasirinkau žiūrėti „Barcelona“ vs „Napoli“. Po pirmo kėlinio galvojau, kad apsirikau, bet antrasis buvo labai geras.

Pirmame kėlinyje buvo aišku, kad viena komanda turi planą, kita galva pramušinėja siena. Gennaro Gattuso demonstravo Diego Simeones vertą žaidimo planą, maksimaliai apsunkinantį gyvenimą katalonams.

O „Barcai“ labai trūksta kūrybiškumo saugų linijoje. Arthuras mačą pradėjo ant suolo, o Frenkie de Jongas mano akimis kiek nusėdęs po geros sezono pradžios. Gal todėl, kad krūvis Nyderlandų čempionate ir „La Liga“ yra du skirtingi dalykai.


Po pertraukos „Barcos“ veiksmuose pagaliau atsirado greitis, „Napoli“ nebegalėjo išlaikyti reikalingo koncentracijos lygio ir išlyginamasis įvartis visų rungtynių kontekste buvo logiškas.

Aš asmeniškai džiaugiuosi, kad jį įmušė Antoine‘as Griezmann‘as. Labai noriu, kad jis klube geriau pritaptų. Kol kas jame vis dar daug „Atletico“ DNR, kuris labai padeda ginantis, bet puolime kartais jaučiasi, kiek daug laiko praleista visiškai kitoje filosofijoje.

„Barca“ dabar turi pranašumą. Bet kitas etapas bus sunkus. Ypač dėl kovos aikštės viduryje –be Arturo Vidalio ir Sergio Busquetso labai truks gynybinių pajėgumų. Šalia Ivano Rakitičiaus ir Frenkie de Jongo tikrai reikia žmogaus, kuris būtų kietesnis dvikovose aikštės viduryje, o daugiausiai patirties iš galinčių žaisti centro saugų turi… 20-metis Riqui Puigas.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: