Drama, kurią užsuko Anthony Davisas, Richas Paulas ir Klutch Sports agentūra pagaliau baigėsi. Davisas gavo tai ko norėjo – jis keliasi į Los Andželo „Lakers“, o į Naująjį Orleaną išvyksta Brandonas Ingramas, Joshas Hartas, Lonzo Ballas ir 3 pirmo rato naujokų šaukimai (iš kurių vienas – 2019-ųjų 4-tasis).

Tiesą pasakius, „Lakers“ laimėjo labiau, nes sugebėjo išlaikyti aukštaūgį Kyle’ą Kuzmą, kuris bus svarbi naujai suformuotos super-komandos dalis. Los Andželo organizacija dar galės išleisti 32 milijonus, jei oficialiai pasieks susitarimą dėl šių mainų iki birželio 30-os dienos. Kalbama, kad pagrindinis „Lakers“ taikinys laisvųjų agentų rinkoje – Kemba Walkeris, ir tai pilnai suprantama, nes reikia ieškoti pamainos Lonzo bei Rajonui Rondo. Būtent įžaidėjo pozicijoje žiojėja pati didžiausia skylė. Kad ir kaip ten bebūtų, atėjo gan smagūs, nuotaikingi laikai visai „Lakers“ organizacijai bei jos fanams.

Naujojo Orleano „Pelicans“ dabar turės aibę galingo jaunimo, bei potencialiai pašauks Zioną Williamsoną, vaikiną, kuris turėtų ateiti į lygą su trenksmu. O tie trys papildomi naujokų biržos šaukimai tikrai niekur neprapuls ir Trajanas Langdonas su Davidu Griffinu sugalvos kokius talentus jie norės matyti savo komandoje. Nors nemažai ekspertų šiuos mainus vertina kaip „apiplėšimą“, įvykdytą „Lakers“ vadovų, manau, kad ir „Pelicans“ gavo kažką vertingo, nors ir ne tiek, kiek planavo šios dramos pradžioje. Tiek Ingramas, tiek Ballas, tikrai yra daug potencialo turintys žaidėjai, o vietovės pakeitimas jiems gali išeiti į naudą. Žiūrėsim, kaip seksis iš naujo lipdyti ekipos viziją Naujajame Orleane.

Dalintis: