Mainai paskutinę transferų lango dieną buvo visai madingi. Dar vieni, apie kuriuos verta pakalbėti yra Ante Rebičiaus ir Andre Silvos.

Kroatas A. Rebičius yra tarp galybės kroatų talentų, kurie staiga iškyla, paskui nurašomi. Panašiai nutiko ir jam, bet A. Rebičius savo talentą visgi įrodė.

2013 metais būdamos vos 18-os jis išvyko į „Fiorentina“. Iki pat 2016-ųjų, kai buvo paskolintas Frankfurto „Eintracht“, per tris sezonus jis sukrapštė vos tris įvarčius, nors buvo nuomojamas ir silpnesniems klubams.

Tačiau Frankfurte sužibo naujomis spalvomis. Taip, jo rekordas tėra 9 įvarčiai. Tačiau „Eintracht“ gretose jo vaidmuo daugiau buvo kūryba, o vieta aikštėje neretai buvo pagrindinio puolėjo užnugaris. Jis drąsiai žaidžia vienas prieš vieną, gerai mato aikštę, pasižymi geru smūgiu iš toli.

Dabar jis „Milan“ dėl minučių konkuruos pirmiausiai su Suso ir Samu Castillejo.

Portugalo A. Silvos istorija kitokia. Jis 2016-17 m. driokstelėjo „Porto“ gretose įmušęs 20 įvarčių. Per du po to sekusius sezonus Milane ir nuomoje „Sevilla“ gretose jis teįmušė 17. Dabar jis atvyksta į Frankfurtą su viltimi pakartoti A. Rebičiaus istoriją. Nors paskutiniu metu rezultatyvumu netryško, bet gali imtis ir kūrybinio darbo – siuntinėti kamuolį į priekį tarp varžovų gynybos linijų. „Eintracht“ šį sezoną kol kas naudoja kelias schemos 3-4-3 variacijas ir A. Silvos laukia vieta atakuojančiame trejete, o konkurentai dėl minučių bus Daichi Kamada, Dejanas Joveljičius ir Goncalo Pacienca.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: