Viena iš ilgiausių vasaros futbolo sagų baigėsi – Mauro Icardi išnuomotas į „Paris Saint Germain“ (PSG) ir Milano „Inter“ marškinėlių turbūt niekada gyvenime nebeužsivilks.

Nuo 2014-15 m. sezono iki pat pernykščio, pažymėto trauma ir konfliktu su klubo vadovybė, kasmet M. Icardi įmušdavo bent 16 įvarčių. Tris iš keturių kartų – daugiau negu 20.

Visi žino, kaip puikiai jis realizuoja progas. Tokio lygio žaidėjo geistų bet kuris klubas.

Bet nebūtinai geistų tokio charakterio žaidėjo. O PSG užsigeidė, nors visą vasarą kentėjo nuo Neymaro kaprizų ir klubo vadovybė aiškiai sakė, jog nuo šiol skirs didesnį dėmesį žaidėjų charakteriams, nes nenori matyti daugiau primadonų Paryžiuje.

Kita vertus, M. Icardi Milane iki pat šio sezono su klubo vadovybe palaikė gana neblogus santykius. Kai kurie „Inter“ fanai mano, kad pagrindinė jo problema yra žmonos-agentės ilgas liežuvis ir godumas.

Iš kitos pusės, net jeigu PSG ir Neymarą pūdys ant suolo, M. Icardi nebuvo labai būtinas pirkinys. Klubas jau turi Kylianą Mbappe ir Edinsoną Cavani, kurie yra aukščiausios klasės puolėjai. Tiek E. Cavani, tiek M. Icardi komfortabiliausiai jaučiasi „devintojo numerio“ pozicijoje. E. Cavani ilgą laiką šią vietą turėjo užleisti Zlatanui Ibrahimovičiui, tad dabar vargu ar yra sužavėtas nauju pirkiniu.

Kita vertus, treneris Thomas Tuchelis pernai 18 iš 38 „Ligue1“ rungtynių naudojo kokią nors schemą su dviem puolėjais.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: