Čempionų lygoje – antra didesnė sensacija. „Leipzig“ pašalino Madrido „Atletico“.

Vakar buvo sunku nesižavėti Juliano Nagelsmanno auklėtinių žaidimu. Puikus presingas, neleidžiantis „Atletico“ lengvai pradėti savo atakų. Smulkios pražangos, nevirstančios kortelėmis, bet išmušančios varžovus iš vėžių. Puolime – sklandus kamuolio judėjimas, mėgavimasis žaidimu ir neretai vienu perdavimu per daug. Bet gražu.

Aišku, lemiamas įvartis krito po rikošeto. Lygiosios turbūt būtų buvęs teisingesnis rezultatas. Bet Diego Simeone su pralaimėjimu sutiko.

Jo auklėtiniai antroje sezono pusėje įrodė, kad senas geras „Atletico“ vis dar yra gyvas. Po sezono atnaujinimo komanda buvo puiki. Grįžo prie įprastų savo standartų gynyboje, rečiau švaistė taškus.

Taip, jie dabar nebeturi tokio žaidėjo kaip Antoine‘as Griezmannas ar visada plejada jo pirmtakų, kurie leisdavo kitiems gintis keliais ešalonais, o patys reikalus spręsdavo savo individualiu talentu. Bet Joao Felixas parodė, kad jis yra tame pačiame kelyje kaip jo pirmtakai. Jam dar tik 20 metų. Žaidimo laiką šį sezoną ribojo ir sveikatos problemos. Bet jo talentas labai ryškus.

Tikiu, kad kitas sezonas „matrasams“ bus dar geresnis. Jie atsisveikino su visu branduoliu ir vis tiek pasiekė Čempionų lygos ketvirtfinalį ir 3 vietą Ispanijoje.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: