Jadonas Sancho yra „Manchester City“ akademijos auklėtinis, bet jis palieka Dortmundo „Borussia“ ir keliasi į „Manchester United“.

Dabar tam yra tinkamiausias laikas. MU pagaliau yra stabili komanda – pirmą kartą po Alexo Fergusono pasitraukimo du kartus iš eilės pateko į didįjį ketvertą. Dabar tai yra komanda, kuri pajėgesnę už „Borussia“, o dar neseniai to nebūtų galima taip jau užtikrintai sakyti.

O J. Sancho yra vunderkindas. Dortmunde jis praleido keturis sezonus. Pirmajame dar žaidė nedaug, bet jau nuo antrojo įrodinėjo, kad yra vienas geriausių pasaulio futbolininkų. 2019-20 m. įmušė 17 įvarčių ir atliko 16 rezultatyvių perdavimų Bundeslygoje. Pernai statistika krito – 8 ir 11, bet taip nutiko dėl traumos sužaidus mažiau rungtynių.

Jis puikiai moka diktuoti žaidimo tempą, pasižymi puikiu aikštės matymu, žaidimu vienas prieš vieną, progų realizacija, erdvių suradimu. Paprastai žaidžia dešiniajame krašte, o tai reiškia, kad dramatiškai sumažės Masono Greenwoodo ir Danielio Jameso minutės. Kartu su Pauliu Pogba ir Bruno Fernandesu jis bus vienas iš trijų individualiai pajėgiausių MU žaidėjų.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: