Iš vienos pusės, „Žalgirio“ pralaimėjimą šiandien pirmiausiai nulėmė vienas siaubingas kėlinys. Tačiau net ir žiūrint į bendrą paveikslą, komandą nusipelnė tokio didelio pralaimėjimo.

Prastai krito tritaškiai, puolime trūko agresyvumo, komanda metė mažai baudos metimų ir juos realizavo prastai. Padaryta per daug klaidų. Puolimas visiškai nefunkcionavo.

Pasidžiaugti galima nebent gana solidžia gynyba. Gerai šiandien žaidė Joshas Nebo, kuriam motyvacijos netrūko ir todėl, kad vasarą turbūt turės galimybę keltis į kurį nors Eurolygos grandą. Gal taškų galėjo surinkti ir daugiau (tiesiog nebuvo taip gerai išnaudojamas, kaip galėjo būti), bet solidžiai kovojo po krepšiais, dalino blokus. Antroje rungtynių pusėje visai įsižaidė ir Tyleris Cavanaugh.

Bet liūdnų dalykų buvo daugiau. Zoranas Dragičius prametė PENKIS dvitaškius, daugelį iš puikių padėčių. Tai Websteris žaidė taip, kad kilo minčių, kad geriau komanda nieko nebūtų įsigijusi į Emmanuelio Mudiay vietą. Janį Strelnieką ribojo sveikatos problemos. Marekas Blaževičius prieš patyrusius ir galingus varžovų aukštaūgius atrodė nepasiruošęs. Nors Kalnietis atliko 4 rezultatyvius perdavimus, bet turėjo nemažai bėdų gynyboje ir prastai atakavo. Lekavičius greta 5 rezultatyvių perdavimų pateikė ir tris klaidas, metimus šaudė pro šalį. Milaknis buvo kovingas, bet gynyboje pažeidžiamas.

Dabar svarbiausia viską pamiršti ir pasimokyti iš klaidų. O trečiadienį bus geri šansai laimėti.

Sekite autorių „Facebook“

Dalintis: